6 – 11. novembra 2018.

Na prošlogodišnjem sajmu nameštaja u Beogradu, održanom od 6. do 11. novembra, predstavili smo Vam niz novih proizvoda i odgovora na razne estetske i upotrebne izazove.

U okviru komadnog nameštaja našeg standardizovanog dizajna, predstavili smo stolice Gardu Mano i Savonu.

Negujući ideju i liniju MOD nameštaja, obe stolice predstavljaju modernu i svedenu geometriju naglašenu godovima punog drveta. Obe forme, u kombinaciji sa tapaciranim sedištima, daju prostoru novu notu razigrane elegancije.

Pored stolica, težnja ka tome da svojim dizajnom odgovorimo na sve vrste potreba naših klijenata, navela nas je da predstavimo četiri nova stola različitih namena među kojima su: stočić Tavolino, klub sto Noli, trpezarijski sto Marmo, kao i multifunkcionalni sto Legno koji se može koristiti i kao radni i kao trpezarijski sto.

I pored brojnih mogućnosti materijalizacije proizvoda, koje prepuštamo Vašoj mašti, kada su u pitanju ovogodišnji sajamski eksponati, našu odanost prirodnim materijalima potvrdili smo nizom dizajnerskih rešenja upotrebe i estetike prirodnog mermera.

U asortimanu novih proizvoda našla se i komoda od punog drveta, čija lebdeća konstrukcija upućuje na rasterećenost prostora i široku upotrebnu vrednost. Pored komadnog nameštaja od punog drveta, prikazali smo i posvećenost u radu sa pločastim materijalima kada je u pitanju nameštaj po meri, i naše ambicije ka kompletnom projektovanju i opremanju enterijerskih prostora.